Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива I Новомак

Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива, боја која е црвенкаста нијанса на сивата која одлично одговара со црвенкастите дрвени декори. Се вклопува во комбинација со уни декорите во други сиви и бели тонови.

Структура ST9 Smoothtouch Matt дава свој допринос за неутралност и тоа не само визуелно туку и на допир.

hodnik

Модерен ентериер, висококвалитетни материјали и пријатна атмосфера.

Дом со модерен и квалитетен дизајн. Декорот U702 ST9 со оригинална ABS кант трака овозможува фронтовите на елементите да бидат со атрактивен дизајн. 

Без разлика дали се употребува во ходникот, домашна канцеларија или спална, направена е одлична комбинација со дрвен декор во светли тонови. Комбинацијата од овие 2 декори нуди топла и пријатна атмосфера во домот.

kancelarija

Кант траките овозможуваат да се постигне визуелна целина на мебелот.

garderober

Гардеробдер со врати кои се од подот до таванот.

dnevna

Дневна соба изработена со U702 ST9 Cashmere gray и H1181 ST37 Tobacco Halifax oak.

kujna

Кујна изработена со оплеменета иверка и работна плоча U702 ST9 Cashmere gray и H1181 ST37 Tobacco Halifax oak.

U702 ST9 Cashmere gray
2800x2070x18mm

U702 ST9 Cashmere gray
2800x2070x25mm

H1181 ST37 Tobacco Halifax oak 2800x2070x18.6mm