Често пати на нашите постови ќе наидете на “предупредувањето” да користите фиоки наместо полици во кујната ( па и надвор од неа).

Со замената на класичните долни елементи со два реда полици, каде немаме никаква можност за организација и  намалена достапност со фиоки добиваме мноооогу. 

Сликовито 10 пати ДА за фиоки изгледа вака: