Home/2019/August

Решение за максимално искористување на просторот во кујната.

Blum ни нуди идеално решение за тесни елементи со дијагонално поставени лизгачи, при што се задржува стабилноста и квалитетот на

Решение за максимално искористување на просторот во кујната.2019-08-27T06:41:32+00:00

Дали правилно го одржувате аспираторот ?

Кујнскиот аспиратор ги отстранува непријатните миризби, пареата и димот кои се создаваат при готвењето, така што престојот во просторијата

Дали правилно го одржувате аспираторот ?2024-02-20T10:57:23+00:00