Home/2020/April

Остров во кујна – што се треба да знаете?

На Ваше барање темата која ќе ја обработивме оваа недела се островите во кујна. Иако островот е нешто што

Остров во кујна – што се треба да знаете?2024-04-05T12:10:15+00:00

10 примери – зашто фиоки наместо полици

Често пати на нашите постови ќе наидете на "предупредувањето" да користите фиоки наместо полици во кујната ( па и надвор

10 примери – зашто фиоки наместо полици2020-04-14T09:56:08+00:00

Компакт работни плочи во кујната.

Она што на големо им ја отвори вратата на најголемите визионери на внатрешно уредување се токму компакт плочите со димензии

Компакт работни плочи во кујната.2020-04-06T18:28:24+00:00