Home/2021/June

Работна маса на извлекување од елемент

Доколку Ви е потребен поголем работен простор во кујната, со масата Rapid добивате дополнителен работен дел кој се извлекува

Работна маса на извлекување од елемент2021-06-29T13:28:18+00:00

Механизми за извлекување на маси

Poettker е германска компанија која повеќе од 50 години се занимава со производствените техники на механизми за извлекување на

Механизми за извлекување на маси2023-12-26T11:58:04+00:00

Паметно искористен простор под садоперот

Фиоките под садоперот нудат максимално искористување на секој милиметар простор за складирање на работите. Многу корисно решение со кое

Паметно искористен простор под садоперот2024-02-21T11:29:41+00:00

Сега спојувањето на мебелот е лесно !

Invis Mx2 е уникатна невидлива магнетна спојница која ги задоволува и највисоките побарувања за естетика, стабилност и продуктивност. Без видливи

Сега спојувањето на мебелот е лесно !2021-06-14T09:14:12+00:00

Подлога за индукциска плотна за готвење

Индукциската плоча за готвење ја загрева храната во садот побрзо од плинот или од класичната стакло-керамичка плоча. Кај овие

Подлога за индукциска плотна за готвење2024-02-20T11:34:16+00:00
Load More Posts