Home/2022/August

Платформа за фиоки Blum Merivobox – за Вашите идеи

Никогаш не е лесно да понудите различност. Модуларната платформа Merivobox Blum Ви овозможува да креирате фиоки и елементи на

Платформа за фиоки Blum Merivobox – за Вашите идеи2022-08-08T13:14:55+00:00

Модуларни системи за отворени полици

Во понудата на Новомак можете да најдете 3 модели на модуларни системи за паметно креирање и организирање на просториите.Pecasa, Make

Модуларни системи за отворени полици2022-08-05T12:24:29+00:00

Машина за брзо, прецизно и професионално спојување на мебел Lamello Zeta P2

Машината Zeta P2 за револуционерниот "P-систем" Ви заштедува време секојдневно ! Разликувајте се од стандардот и направете го првиот

Машина за брзо, прецизно и професионално спојување на мебел Lamello Zeta P22022-08-05T07:09:35+00:00