Без разлика дали имате мал или голем ходник, истиот е неопходен за хармонично функционирање во домот. 

Во прилог Ви предложуваме 28 идеи како може да го уредите ходникот користејќи бел и дрво декор. 

Кога преовладува дрво декорот не заборавајте да  искористите зелено растение, посебно во мали простори.