Секој дел од домот треба да биде среден под конец за да можете лесно и во секој момент да дојдете до она што ви е потребно, а притоа најлесно е доколку во фиоките имате добар организатор. AMBIA-LINE e вистинскиот избор бидејќи со неа можете да ја приспособите внатрешноста на вашите потреби и на секој тип на артикли за складирање.

Рамките се дизајнирани за непосредно користење и се вклопуваат во секоја фиока и се погодни за сите станбени простории. Оттаму добивате одлична можност за комплетна среденост, но и постојана достапност на секој од предметите кои ви се потребни.

organizator za fioki

AMBIA-LINE внесува прекрасен ред во секоја фиока. Тенките рамки на системот за внатрешна поделба може да се користат на многу начини за организација на внатрешноста така што добивате убав избор и доста комбинации.

organizator za fioki

Покрај тоа со AMBIA-LINE добивате елегантен дизајн, прегради кои лесно се прилагодуваат на содржината во фиоките, но и лесно ракување.

AMBIA-LINE организација за фиоки

AMBIA-LINE најдобрата организација за фиоки I Инспирација

За прибор за јадење

organizacija za fioki

За прибор за јадење

space tower

За складирање намирници

rezac za folija

Режач за алуминиумска и најлонска фолија

organizacija za fioki

Држач за ножеви

фиока

За пластични садови

organizator za fioki

За мали предмети

drzac za cinii

Држач за чинии

фиока

За средства за чистење на прибор