Arto Hairpin

Arto Hairpin ногарките се одлични за изработка на клуб и трпезариски маси, фиокари, комоди, бифеа и слично. Одлично се комбинираат со дрвен декор. Достапни се во 3 висини (304mm, 406mm и 711mm), со 2 или 3 жици. Голема предност е тоа што имаат лесна монтажа и затоа совршено се вклопуваат во DIY трендот. Ногарката има мека подлога за стабилизација и да го заштити патосот од гребење. Таа има декоративен елемент затоа е изработена од висококвалитетни материјали кои гарантираат издржливост и долготрајност. Одлично се вклопува во Loft, индустриски, скандинавки, минималистички и модерн стил.

Arto Hairpin
Arto Hairpin
Arto Hairpin
Arto Hairpin