Откријте како да имате контрола на просторот

 

 

Изберете паметни решенија

 

Денес постојат многу опции за подобрување на удобноста на работната просторија. Доколку барате решение кое нуди уредност и едноставност тогаш одберете ги утичниците од GTV кои можете да ги најдете во Новомак. Тие штедат простор и Ви помагаат да биде уредна работата средина.

 

 

Наменска употреба

 

Утичниците се дизајнирани да бидат вградени директно на работната површина на бирото и да се отворат кога е потребно. Ова е совршен начин за дискретно и практично да се скирјат каблите. Тие можат да се користат на поголеми работни површини кај што повеќе луѓе истовремено ќе можат да ја користат утичницата или на помали работни површини – идеални за штедење на просторот.

 

Типови на утичници

 

 

Во зависност од типот на утичницата можете да изберете шуко или да биде комбинирана шуко со USB приклучок. Тие се достапни во 2 бои и тоа сива и црна. Сите утичници се со IP20 заштита и имаат максимална моќност од 3600W.