Home/Канцеларија/Оков за канцеларија

Шарки за компакт плочи Expando T

Компакт плочи - тренд кој импресионира! Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи

Шарки за компакт плочи Expando T2021-05-10T10:31:21+00:00

Кажете збогум на нередот со каблите

Приклучувањето на електрична енергија никогаш не било полесно. Розетните за кабли Ви овозможуваат лесен пристап до утичниците под работното

Кажете збогум на нередот со каблите2024-02-20T12:34:08+00:00

Бидете организирани со модерните утичници од GTV

Откријте како да имате контрола на просторот     Изберете паметни решенија   Денес постојат многу опции за подобрување

Бидете организирани со модерните утичници од GTV2024-02-20T13:10:56+00:00

Модерни, функционални и практични утичници

Добрата конекција се јавува како еден од најзначајните фактори за квалитетен живот без оглед дали станува збор за опкружување

Модерни, функционални и практични утичници2024-02-21T12:40:21+00:00

Зошто металните ногарки се толку популарни?

Едноставниот канцелариски мебел е синоним за елегантност и оригиналност. Работното биро секогаш треба да биде комфорно, а корисникот да

Зошто металните ногарки се толку популарни?2024-02-20T14:12:36+00:00
Load More Posts