• All
 • Дневна
 • Кујна
 • Оков за дневна
 • Оков за канцеларија
 • Оков за кујна
 • Плочест детска соба
 • Плочест за дневна
 • Плочест за канцеларија
 • Плочест за кујна
 • Плочест за спална
 • Спална

Креативни решенија за уредување на мал простор

Дали живеете во еднособен стан или во гарсоњера? Дали собите во вашиот стан се мали?За да биде вашиот мал стан […]

Внесете елеганција и минимализам со Јапанди стил

Јапонскиот стил на опремување е сè попопуларен во последниве години и стана еден од најбараните трендови за внатрешен дизајн. Но, […]

Разлики помеѓу иверка и медијапан

При уредувањето на домот сè повеќе луѓе се одлучуваат за изработка на мебел по мерка, наместо за оној кој веќе [...]

Совети како да го одржувате плочестиот материјал

Оплеменета иверка, медијапан и компакт плоча најчесто се користат за изработка на мебел по мерка, тие внесуваат топлина правејќи го […]

Природата како извор на инспирација, разговор со Adam Laws

Најголемиот саем за оков за мебел Interzum 2023 секогаш носи многу нови возбудливи промени, многу новитети и креативни идеи. Новомак […]