• All
  • Оков бања
  • Оков детска соба
  • Оков за дневна
  • Оков за канцеларија
  • Оков за кујна
  • Оков за спална
  • Плочест за дневна
  • Плочест за канцеларија
  • Плочест за кујна
  • Плочест за спална

Природата како извор на инспирација, разговор со Adam Laws

Најголемиот саем за оков за мебел Interzum 2023 секогаш носи многу нови возбудливи промени, многу новитети и креативни идеи. Новомак […]

Лесен начин за монтажа на фронтови од компакт плочи

https://inspiracija.mk/wp-content/uploads/2022/11/landingpage.mp4 Иновативен и едноставен Најдобриот начин за монтажа на компакт плочи и тенки фронтови е EXPANDO T од BLUM. Тој […]

PMMA акцент кант траки

PMMA кант траките се термопластични со декоративен финиш, со кој лесно ќе го акцентирате мебелот. Денес дизајнот на мебелот повеќе [...]

Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива

Оплеменета иверка U702 ST9 кашмир сива, боја која е црвенкаста нијанса на сивата која одлично одговара со црвенкастите дрвени декори. [...]

Зошто сите шарки не се исти ?

Се е во функционалните детали. Иновативната Clip Top Blumotion шарка не е само висококвалитетна шарка која нуди сигурно држење на […]