Приклучувањето на електрична енергија никогаш не било полесно. Розетните за кабли Ви овозможуваат лесен пристап до утичниците под работното биро притоа тие да бидат организирани и да не предизвикуваат неред. Новомак Ви нуди широк избор на розетни во различни бои и димензии кои се вклопуваат во секој ентериер.