Kiaro

Kiaro е систем за отворање надолу со скриен механизам, голема носивост, минималистички, модерен и елегантен дизајн. Голема предност е тоа што тој
сам се подесува во однос на тежината и димензијата на вратата. Механизмот е двостран со што може да се монтира како лев и десен.

Карактеристики и предности:
• Минималистички и елегантен дизајн.
• Двостран механизам.
• Интегрирано LED осветлување.
• Лесна монтажа.
• Скриен механизам.

Механизам за отворање на допир со магнет

k-push

Доколку сакате мебел без рачки и отворање на вратите на допир Ви препорачуваме да поставите K-push механизам за отворање на допир со магнет (100151, 100152).

Шарка Kimana – елеганција во движење

kimana

За модерен, елегантен и луксузен изглед Ви препорачуваме да ја користите Kimana шарката (100069).

kiaro
kiaro

Поглед од предна страна на елементот

kiaro

Поглед од задна страна на елементот

Технички информации

podesuvanje

Подесување на механизмот

podesuvanje

Поставување на механизамот од задната страна од елементот

podesuvanje

Подесување на агол