Како што веќе предходно нагласивме, најголемите истажувачи на среќата тврдат дека токму осветлувањето во домот и канцеларијата придонесува луѓето да можат да се опуштат и да влезат во својата благосостојба.

Сепак нагласуваат дека таа благосостојба која е најприсутна кај Данците се добива токму од оние мали извори на светлина како што се свеќите и LED лентите.

И токму затоа, тимот на Новомак се реши да донесе продукт кој ќе Ви дозволи да ја разбудите креативниста, да направите свој извор на светлина, онаму каде што сметате дека истата е потребна.

За што станува збор ?

Ви го претставуваме универзалниот алуминиумски профил за LED лента со кој може лесно да направите своја креација. Алуминиумскиот профил може да се користи како :

– Светлечка оклагија во плакар.

– Осветлување за работно биро.

– Осветлување за приемни пултови.

– Декоративно осветлување.

Што Ви е потребно за изработка ?

1. Лед лента по избор

2. Декоративен алуминиумски профил

3. Покривна пластика за алуминиумски профил

млечна или транспарентна

4. Трафо

Дополнителни артикли кои може да Ви се потребни во зависност на финалниот продукт

1. Држач за профил

2. Сајла за профил

3. Покривно капаче за профил