reginox садопери круна на твојата кујна

Reginox се наоѓа во Ријсен во источниот дел на Холандија. Таму се развиваат и произведуваат сите нивни садопери. Со ултрамодерни машини, произведуваат повеќе од 150 различни садопери за националниот и меѓународниот пазар. Секој садопер Reginox е произведен со најсовремени техники и најдобар инокс 18/10. Reginox ја знае вредноста на дизајнот и може да ги создаде најубавите дизајни од нерѓосувачки челик. Врз основа на меѓународно познатиот термин „холандски дизајн“, постојано успеваат да бидат иновативни – со тоа што внимаваат на деталите, прецизноста и секогаш имајќи ја вистинската рамнотежа.

reginox садопери круна на твојата кујна

NEW YORK COMFORT

Некои луѓе го гледаат New York како еден од најживописните и највозбудливите градови во светот. Овие карактеристики ќе ги видите во моделот New York асортиман од Reginox. Овие садопери имаат елегантен и модерен дизајн и се изработени во целост од едно парче на инокс при што нема споеви што го прави овој модел долготраен и издржлив.

NEW YORK PVD

Садоперите New York PVD имаат елегантен и модерен дизајн и се изработени во целост од едно парче на инокс при што нема споеви што го прави овој модел долготраен и издржлив.

Предности на PVD фарбање:

  1. Супериорна отпорност на абење, корозија и хемиски средства.
  2. Низок коефициент на фрикција.
  3. Брилијантен декоративен финиш.
reginox садопери круна на твојата кујна
reginox садопери круна на твојата кујна

NEW YORK ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ФАРБАНИ

Моделот New York е исто така достапен и во црна боја каде финишот е целосно во црна боја вклучувајќи го преливникот и решетката. Со внатрешен и долен радиус од 10mm овие црни садопери лесно ќе се вклопат во секоја кујна.