Иновативен организатор за фиоки кои овозможува хигиенско складирање и зачувување на свежината на лебот, овошјето и зеленчукот. Спречува ширење на мирзби и лесен е за чистење. Организаторот Pantry Box се состои од: пластичен организатор, пластична и дрвена решетка со отвори за вентилација и стаклен капак на лизгање. 

pantry box
organizator za hrana
organizator za hrana

Стаклен капак на лизгање

organizator za hrana

Пластична и дрвена решетка за чување на храна

Oрганизатор за фиоки Pantry Box I Инспирација

Пластичен организатор за храна