Паметно искористен простор под садопер I Инспирација

Фиоките под садоперот нудат максимално искористување на секој милиметар простор за складирање на работите. Многу корисно решение со кое работната површина ќе остане слободна, а притоа сите потребни работи ќе Ви бидат на дофат. Елементот под садопер може да се имплементира со Legrabox или Tandembox Antaro фиоки на Blum.

fioka pod sadoper

Не губете простор за складирање

Фиоката под садоперот во форма на буквата “U”  го користи максимално просторот од страните на фиоката притоа не пречејќи на сифонот. Идеално е за чување на сунѓери, крпи и средства за чистење.

fioka so korpa za otpadoci

Уредно и чисто

Целосното извлекување овозможува лесно фрлање на отпадоците, празнење и чистење на корпата за отпадоци. Практичните организатори за шишиња нудат уредно и безбедно скалдирање.

vnatresna fioka

Екстра простор за складирање

Дополнителна внатрешна фиока обезбедува дополнителн простор за складирање.

Види организација

Лесно отворање на допир

Често пати нашите раце се полни, влажни или извалкани кога сакаме да ја отвориме фиоката. При вкави ситуации електричниот уред за отворање на допир Servo-drive ни е од голема помош. Со едноставно допирање на фронтот на фиоката со коленото или ногата, фиоката ќе се отвори лесно и целосно.

otvoranje na dopir