ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ НА КОЈ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ

Peka развива и произведува корпи за кујнски отпад и системи за селектирање повеќе од 30 години, наоѓајќи решенија прилагодени за да одговараат на најразновидните потреби. 
Благодарение на нашата позиција како пионер во оваа област знаеме што е навистина важно. Нашите производи се дизајнирани да траат.

 БИДЕЈЌИ ВИ ТРЕБА 32 ПАТИ НА ДЕН

 Удобноста на корисниците е нашиот главен приоритет кога ги дизајнираме нашите системи, па затоа се грижиме да се осигураме дека тие се лесни за пристап, употреба и чистење. Корпата за отпадоци е најчесто користениот дел од кујнската опрема. Добро дизајнираната корпа која е прилагодена на вашите потреби многу ја олеснува работата и чистењето во кујната.

 OEKO UNIVERSAL

 Модуларен систем за отпад компатибилен со сите стандардни фиоки.

kanta1

Канта за сè. Канта од 40 литри плус две канти од 17 литри плус една канта од шест литри и една канта од 1,2 литри.

kanta2

 Канта од 40 литри во комбинација со канта од 17 литри.

kanta3

Канта од 40 литри со повеќенаменската Oeko Bag.

kanta4

 Канта од 40 литри во комбинација со Spider bottle partition.

MÜLLBOY

 Едноставна и практична корпа за отпадоци за врати со шарки

kanta5

 Müllboy Standard со систем за полици Sesam Mini: Лесно се монтира на левата или десната страна на елементот.

kanta6

 Müllboy Big: Тркалезната метална корпа нуди максимален простор за секаков вид на отпад. Капакот се крева кога се отвора вратата.