Peka систем - корпи за отпадоци I Инспирација

 ШВАЈЦАРСКИ КВАЛИТЕТ НА КОЈ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОТПРЕТЕ

Peka развива и произведува корпи за кујнски отпад и системи за селектирање повеќе од 30 години, наоѓајќи решенија прилагодени за да одговараат на најразновидните потреби. 
Благодарение на нашата позиција како пионер во оваа област знаеме што е навистина важно. Нашите производи се дизајнирани да траат.

 БИДЕЈЌИ ВИ ТРЕБА 32 ПАТИ НА ДЕН

Удобноста на корисниците е нашиот главен приоритет кога ги дизајнираме нашите системи, па затоа се грижиме да се осигураме дека тие се лесни за пристап, употреба и чистење. Корпата за отпадоци е најчесто користениот дел од кујнската опрема. Добро дизајнираната корпа која е прилагодена на вашите потреби многу ја олеснува работата и чистењето во кујната.

 OEKO UNIVERSAL

 Модуларен систем за отпад компатибилен со сите стандардни фиоки.

Peka корпи за отпадоци OEKO UNIVERSAL I Инспирација

Канта за сè. Канта од 40 литри плус две канти од 17 литри плус една канта од шест литри и една канта од 1,2 литри.

Peka корпи за отпадоци OEKO UNIVERSAL I Инспирација

 Канта од 40 литри во комбинација со канта од 17 литри.

Peka корпи за отпадоци OEKO UNIVERSAL I Инспирација

Канта од 40 литри со повеќенаменската Oeko Bag.

Peka корпи за отпадоци OEKO UNIVERSAL I Инспирација

 Канта од 40 литри во комбинација со Spider bottle partition.

MÜLLBOY

 Едноставна и практична корпа за отпадоци за врати со шарки

Peka корпи за отпадоци MÜLLBOY I Инспирација

 Müllboy Standard со систем за полици Sesam Mini: Лесно се монтира на левата или десната страна на елементот.

Peka корпи за отпадоци MÜLLBOY I Инспирација

 Müllboy Big: Тркалезната метална корпа нуди максимален простор за секаков вид на отпад. Капакот се крева кога се отвора вратата.