PMMA акцент кант траки I Инспирација

PMMA кант траките се термопластични со декоративен финиш, со кој лесно ќе го акцентирате мебелот. 

Денес дизајнот на мебелот повеќе од било кога се фокусира на комбинирање на различни материјали. Меѓутоа PMMA акцент траките за разлика од вообичаените кант траки, даваат посебен ефект посебно кога се комбинираат со еднобојните декори кои креираат нови можности и упадливи комбинации.

Напомена: PMMA акцент траките се достапни само по нарачка!

Примена

  • Во внатрешно уредување.
  • За креирање на луксузен изглед при посебни настани како саемиски штандови, продажни салони и изложбени салони.
  • Во комерцијални и резидентни објекти како хотели, ресторани, канцеларии и домот.

Предности

  • Во чекор со сите светски трендови во внатрешното уредување.
  • Достапни со соодветни декори на иверки.
  • Вешто го акцентираат мебелот и му даваат силен визуелен впечаток.
  • Достапни во количина од една ролна. 
  • Економично решение за креирање на луксузен силен визуелен впечаток. 

ABS акцент трака H8903 C2 Trio Gladstone Oak Sand-Alu.
Може да се комбинира со декорот H3309 ST28.

ABS акцент трака H8903 C2 Trio Gladstone Oak Sand-Alu I Инспирација
ABS акцент трака H8903 C2 Trio Gladstone Oak Sand-Alu I Инспирација
ABS акцент трака H8903 C2 Trio Gladstone Oak Sand-Alu I Инспирација

ABS акцент трака F8925 ST9 Used Metal.
Може да се комбинира со декорите H3154 ST36, U732 ST9, W1000 ST9.

ABS акцент трака F8925 ST9 Used Metal I Инспирација
ABS акцент трака F8925 ST9 Used Metal I Инспирација
ABS акцент трака F8925 ST9 Used Metal I Инспирација

ABS акцент трака H8906 ST10 Three Layer Thermo Brown.
Може да се комбинира со декорот H3408 ST38.

ABS акцент трака H8906 ST10 Three Layer Thermo Brown I Инспирација

ABS акцент трака H8904 C2 Trio Halifax Oak Black-Alu.
Може да се комбинира со декорот H3178 ST37.

ABS акцент трака H8904 C2 Trio Halifax Oak Black-Alu I Инспирација
ABS акцент трака H8904 C2 Trio Halifax Oak Black-Alu I Инспирација
ABS акцент трака H8904 C2 Trio Halifax Oak Black-Alu I Инспирација

ABS акцент трака F8924 C1 Duo Black Pietra Grigia-Dark Oak
Може да се комбинира со декорите F206 ST9 и H1181 ST37.

ABS акцент трака F8924 C1 Duo Black Pietra Grigia-Dark Oak I Инспирација
ABS акцент трака F8924 C1 Duo Black Pietra Grigia-Dark Oak I Инспирација
ABS акцент трака F8924 C1 Duo Black Pietra Grigia-Dark Oak I Инспирација

ABS акцент трака H8902 C2 Trio Pewter Halifax Oak-Alu.
Може да се комбинира со декорот H3176 ST37.

ABS акцент трака H8902 C2 Trio Pewter Halifax Oak-Alu I Инспирација
ABS акцент трака H8902 C2 Trio Pewter Halifax Oak-Alu I Инспирација

ABS акцент трака F8921 ST2 Carbon
Може да се комбинира со декорите U999 ST19 и U999 ST PM.

ABS акцент трака F8921 ST2 Carbon I Инспирација
ABS акцент трака F8921 ST2 Carbon I Инспирација

ABS акцент трака F8922 C1 Duo White Carrara Marble-Black
Може да се комбинира со декорите F204 ST9, U999 ST2 и U999 ST PM.

ABS акцент трака F8922 C1 Duo White Carrara Marble-Black I Инспирација
ABS акцент трака F8922 C1 Duo White Carrara Marble-Black I Инспирација
ABS акцент трака F8923 C1 Duo Black Pietra Grigia-White I Инспирација

ABS акцент трака F8923 C1
Duo Black Pietra Grigia-White

Може да се комбинира со декорите F206 ST9 и W1000 ST9 

ABS акцент трака H8955 SM Multiplex Black I Инспирација

ABS акцент трака H8955 SM
Multiplex Black

Може да се комбинира со декорите U960 ST9, U999 ST PM и W1000 ST9 

ABS акцент трака U8810 C2 Trio Black-Alu I Инспирација

ABS акцент трака U8810 C2 
Trio Black-Alu

Може да се комбинира со декорите U999 ST2.