Бренд на кој може да верувате!

Decospan е синоним за уникатен и супериорен квалитетен производ. Затоа, треба да ја препуштите вашата доверба на овој бренд, бидејќи Decospan настојува да се разликува и да го гарантира својот квалитет!

Vintage стилот на уредување на домот!

Винтиџ стилот во внатрешната декорација денес е многу популарен и инспиративен, како за дизајнерите, така и за оние кои го украсуваат својот дом. Во него преовладуваат дрвените детали па така имаат смирувачки и релаксирачки ефект. Querkus изработува плочи од дабови греди кои се користат во железничкиот систем многу децении, сега се обработуваат во фурнир со богат и топол изглед.

Vintage style eден од најпопуларните стилови во моментов I Инспирација
Vintage style eден од најпопуларните стилови во моментов I Инспирација
Vintage style eден од најпопуларните стилови во моментов I Инспирација

Избор на боја и структура

Почетна точка во градењето на ретро изглед е изборот на боја и структура која ќе се употребува. Одличната подлога за било која ретро-декоративна шема е кафената боја – во било која нијанса. На прв поглед, винтиџ плочите изгледа удобно и зрачат со топлина. Уникатноста, квалитетот на изработка и материјалите го прават високо ценет, па со текот на времето овие плочи стануваат се побарани.

Доколку ви се допаѓа овој стил на уредување на просторот, ви предлагаме внимателно да ги изберете плочите кој ви ги дадовме во предлог. Што и да одлучите, нема сомнеж дека ќе бидете задоволни со оригиналноста на вашиот животен простор.

Одберете нијанса и структура која одговара на просторија и на вашите желби:

 Фурниран медијапан – Oak Retro Hoboken A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X 19mm

Фурниран медијапан – Oak Retro Baltimor A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X19mm

Фурниран медијапан – Oak Retro Harlem A/B Scratched Tip s.
3050 X 1220 X19mm