Одлучувањето за нов мебел во домот претставува возбудлив проект. Изборот на стилот, планирањето на просторот, одлуката за репроматеријали и самиот начин на изведување се нешта на кои мора да се посвети внимание, без исклучок.

Кога ги планирате просторот и мебелот треба да се водите од појдовното правило дека секој милиметар е важен. Со добар план и вистински избор на репроматеријалите може долгорочно да си го олесните секојдневието, правејќи го мебелот практичен и функционален.

Во последните години, развојот на технологијата за изработка на мебел зема се поголем замав. Големите брендови се натпреваруваат во создавање на функционален репроматеријал за мебел кој ќе го направи мебелот попрактичен, без да изгуби од својата естетска вредност.

Целта на Новомак е до Вас, како читатели да ги доближиме предностите на репроматеријалите и технологиите за обработка на мебел, со воведување кампања за Ваша едукација и инспирација.

За прв пат во Македонија Ве запознаваме со сите новости и тајни на репроматеријалите, доведувајќи го функционалниот мебел во Вашиот простор.