sharka blum

Се е во функционалните детали. Иновативната Clip Top Blumotion шарка не е само висококвалитетна шарка која нуди сигурно држење на вратата. Оптимизирана е за различни видови на мебел. Со интегрирано меко затворање осигурува дека вратите ќе се затворат меко и без нималку напор. Шарката Onyx црна додава доза на поголема префинетост на темниот мебел. Развиен е специјален систем за спојување кој наоѓа примена кај тенките фронтови, пример кај компакт плочите. Expando T овозможува да реализирате уникатни идеи со дизајн кој воодушевува. Го имаме вистинското решение за сите проблеми.

Вистинско решение за секоја намена.
Дали станува збор за тенки или дебели фронтови, стаклени врати или врати со огледало, за елементи со внатрешние фиоки, за светли или темни ентериери Blum ја има правата шарка за секоја примена.

sarka Blum
Tipon
blumotion
sarka Blum

Стандард за висок квалитет.
Шарките на Blum се тестирани до 200.000 циклуси на отворање и затворање. Претворено во години тоа е повеќе од 54 години, со просек од 10 отворања на ден.

Перфектна ергономичност за Вас.
Благодарејќи на аголните шарки вратите можат да се отоврат многу широко, до 1700. Со тоа можете Вашите елементи да ги опремите со фиоки наместо со полици што ќе Ви овозможи лесен пристап.