Кутија која Ви овозможува практично скалдирање на алатот. Тие се со механизам за поврзување на повеќе кутии што овозможува нивно носење истовремено. Капацитето на кутијата е 25 килограми, а капакот може да издржи  до 100 килограми. Ергономските обликувани рачки Ви овозможуваат флексибилно и лесно ракување. Ексклузивно оваа кутија можете да ја најдете во Новомак како сет кои вклучува 2.446 завртки (Spax) во разни димензии, рамна глава, T-STAR плус, WIROX, SPAX Bitcheck T-STAR плус.