Дали знаете дека само едно парче иверка или медијапан и лед трака се доволни за детската соба да ја претворите во магично катче ?

Оваа идеја може да ја интегрирате и на веќе постоечка детска соба. Се што треба е да одберете плочест материјал кој одговара на собата и лед трака. 

Детето заслужува да ужива во своето катче.