Ambia-line

Повеќе од само фиока – за совршена организација во домот.
Системите за внатрешна организација се идеални за чување и организирање на кујнскиот прибор, кошули, чорапи, вратоврски, дури и за детските играчки.

Лесно на дофат.
Ambia-line и Orga-line не само што убаво го организираат просторот туку и Ви го олеснуваат секојдневието со тоа што се Ви е лесно на дофат.

Ambia-line организација за Legrabox фиоки

Внатрешната организација за фиоките Legrabox – Ambia-line се состои од елегантни организатори кои нудат уредно складирање на работите.

Ambia-line

Елегантен и минималистички изглед одлично се вклопува во Legrabox фиоките.

Ambia-line

Елегантните рамки на овие организатори имаат широка употреба и овозможуваат уредна организација.

Ambia-line

Магнетен организатор кој лесно се поставува во фиоката.

Ambia-line

Флексибилна попречна преграда која лесно можете да ја подесувате по Вашите потреби.

Ambia-line

Практичните кујнски аксесоари се комбинација од модерен дизајн и функционалност.

Orga-line организација за Tandembox Antaro фиоки.

Висококвалитетни организатори за фиоки Tandembox Antaro – Orga-line Ви нудат уредно складирање и прегледност на работите.

Orga-line

Orga-line нуди флексибилно поставување на преградите според Вашите потреби.

Orga-line

Orga-line нуди голема прегледност до работите складирани во фиоката.

Orga-line

Практичните  кујнските додатоци Ви го олеснуваат секојдневието.

Orga-line

Лесни за чистење и одржување. Организаторите Ambia-line се погодни за машинско перење.