Рачен чистач за мебел кој безбедно ги чисти сите видови најчувствителни површини – високо сјајна, мат, како и хром. Лесно отстранува отпечатоци од прсти, нечистотии па дури и траги од моливи, маркери и лепила. Им дава сјај на стаклата и огледала, како и на рамките од прозорците. Нема траги на темните површини по употреба. Уникатна способност да отстрани хартиени налепници од различни видови површина. Изненадувачки ефикасен, нежен, со пријатен цитрусен мирис. Повеќекратна помош за секоја работилница, како и за Вашето домаќинство. Ви препорачуваме употреба со микрофибер крпа за подобар резултат. Овој производ можете да го најдете во Новомак.