Triade e семејство на скриени носачи за самостоечки полици. Системот овозможува три независни подесувања: вертикално – за перфектно висинско порамнување на ѕидот; странично – со што се компензира евентуална грешка при бушење и што овозможува лесно закачување на полицата на ѕидот; агол – се изведува со употреба на клуч кога полицата е делумно вметната на држачите. Достапно и многу брзо е и подесувањето на аголот. Изработен е од челик и поцинкувана легура. Со овој носач на полици може да ставите полици насекаде каде што имате потреба без притоа да Ве загрижува евентуалниот банана ефект ( искривување на полицата ).