brava Cabloxx

Лични предмети, доверливи документи и останати вредни работи потребно е да се чуваат безбедно. Системот за заклучување Cabloxx на Blum нуди поголема безбедност, а притоа не го ограничува дизајнот на мебелот. 

brava Cabloxx

Независни решенија

Системот за заклучување Cabloxx нуди можност за широка примена, без разлика дали користите Legrabox или Tandembox Antaro фиоки. Може да се користи за различни ширини и висини на елемент и фиоки.

brava Cabloxx

Безбедна употреба кај индивидуални елементи

Бравата нуди безбедно користење кај индивидуални елементи и Ви дава слобода да го уредувате мебелот како Вие сакате. Истовремено не може повеќе од една фиока да биде отворена при што дава гаранција дека нема елементот да падне поради тежината на фиоките.

brava Cabloxx

Заштита од недозволен пристап

Овозможува сигурно и безбедно чување на вредни предмети и доверливи документи. 

Примена