tenso

Обликот на куполата на ентериерот беше посебен предизвик. Секој шестоаголник е направен по мерка за совршено да се вклопи во просторот. Поединечните елементи беа споени со конекторот P-System Tenso P-14 Lamello.

tenso
tenso