Target J12

TARGET J12 е нова спојница за поврзување на мебел од Italiana Ferramenta со висок капацитет за прицврстување, погодни за монтирање со дрвени типли.
TARGET J12 е идеално решение за монтирање на мебел во тесни простории. Овозможува брза монтажа со претходно поставување на спојницата во плочестиот материјал.

spojnica-za-povrzuvanje-na-plocesti-materijali

Предности на спојница Target J12

ostavuvanje-na-okovot-vo-plocest-materijal

Поставување на оковот во плочестиот материјал

lesen-transport-na-parcinja-so-spojnica-targetj12

Лесен и едноставен транспорт

brza-montaza-so-prethodno-postavena-spojnica-targetj12

Брза монтажа со предходно поставен оков во плочестиот материјал.