Детската соба пред се е просторија во која децата го поминуваат најголемиот дел од своето време. Околината има големо влијание на децата како тие се развиваат и растат, па затоа родителите се трудат да ги направат детските соби колку што може повеќе забавни и комотни. Во продолжение Ви нудиме неколку креативни идеи за забавна детска соба.

Пиратски брод

Вселенски брод

Куќа на дрво

Морнарски брод

Супер Марио

Спортска кола