Home/2019/April

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?

Се почесто изведувачите на ентериери се сретнуваат со  простории кои немаат дневна светлина или истата е минимална. Затоа тимот на

Како лесно да осветлите просторија која нема дневна светлина?2019-04-25T07:23:31+00:00

Декорација на ѕидот за хармоничен и современ стил.

Ви останаа парчиња од плочестиот материјал ? Сакате оригинален ѕид ? Или можеби ѕидот има недостаток кој сакате брзо да

Декорација на ѕидот за хармоничен и современ стил.2019-04-24T07:21:45+00:00

Кога мат декорот ќе се сретне со дрво декорот – Инспирација низ слики

Кујна  Дневна / канцеларија Бања

Кога мат декорот ќе се сретне со дрво декорот – Инспирација низ слики2019-04-22T11:03:47+00:00

Каде треба да ни стои приборот за припрема на јадењето ?

Кога станува збор за ножевите, лажиците и тавите кои ги употребуваме за готвење најдобро е да ги чуваме близу едни

Каде треба да ни стои приборот за припрема на јадењето ?2019-04-22T09:52:16+00:00

Плочест материјал без траги – Hraniclean 08

Рачен чистач за мебел кој безбедно ги чисти сите видови најчувствителни површини - високо сјајна, мат, како и хром. Лесно отстранува

Плочест материјал без траги – Hraniclean 082019-04-06T08:38:47+00:00