Гранитни садопери, за чиста и совршена кујна (ВИДЕО)

Тие се елегантни и даваат природен изглед на Вашата кујна. Во својот состав имаат сребрени јои со што се елиминираат бактериите до 99%.

Гранитни садопери, за чиста и совршена кујна (ВИДЕО)2022-05-19T13:42:29+00:00

Решение за секое биро и сечија висина – Ногарки со електрично подесување

Со „еден удар“ добивате решение за две различни положби. Можете да работите во седечка, но и во стоечка положба

Решение за секое биро и сечија висина – Ногарки со електрично подесување2022-05-20T06:49:57+00:00