Home/2023/December

Ногарки со електрично подесување на висината идеално решение за секое биро

Со „еден удар“ добивате решение за две различни положби. Можете да работите во седечка, но и во стоечка положба

Ногарки со електрично подесување на висината идеално решение за секое биро2024-02-14T08:10:24+00:00

Брзината и безбедноста се бесценети со Fischer

Новомак го збогати својот асортиман со уште еден реномиран светски бренд Fisher. Во нашата понуда од сега можете да ги

Брзината и безбедноста се бесценети со Fischer2024-02-14T08:11:03+00:00

Настани и моменти кои ја одбележаа 2023 година

Полека ја испраќаме 2023 година со многу нови перспективи, нови светски брендови и ентузијазам во новата година која ќе ни

Настани и моменти кои ја одбележаа 2023 година2024-01-02T07:35:59+00:00

Италијански животен стил со Elleci

Добредојдовте во светот на италијанскиот бренд Elleci. Со 30 годишно искуство во креирање на иновативни дизајни Elleci претставува бренд

Италијански животен стил со Elleci2023-12-12T10:40:48+00:00