Брави за врати AGB I Инспирација

AGB – квалитет кој трае

AGB е Италијански бренд кој е специјализиран за производство на висококвалитетен оков за врати. Искуството од 70 години е доказ и синоним за нивниот квалитет, долготрајност и иновативност. Производите на AGB се со минималистички и модерен дизајн, обрнувајќи внимание и на најситните детали во нивниот изглед.

Типови на брави и метод на заклучување

Клуч

tip na brava

Брава со стандарден отвор за клуч. Се користи за внатрешни врати.

Цилиндар

tip na brava

Брава за клуч со цилиндричен отвор. Се користи за надворешни врати.

Тоалет

tip na brava

Брава со механизам за отклучувње и заклучување од внатрешната страна, а од надворешната страна има розетна со жлеб за отклучување во итен случај.

Магнетна брава – Mediana Polaris

Брави за врати AGB I Инспирација

Предности:

  • Елегантен и модерен изглед.
  • Елегантно и тивко затворање и заклучување на вратата.
  • Лесно заклучување – механизмот за заклучување на вратата се затвора автоматски со помош на магнет.
  • Лесна монтажа.
  • Не е потребно подмачкување.
shema na brava