Home/Бања/Плочест бања

Кој е најдобриот материјал за елементите во бањата?

Често пати при опремување на бањата и не се посветува толку многу внимание, што ни се враќа како бумеранг.

Кој е најдобриот материјал за елементите во бањата?2023-12-25T11:51:16+00:00

PUR технологија која овозможува отпорност

За да ја зголемите влагоотпорноста на медијапанот Ви препорачуваме кантирање со PUR. PUR  кантирањето е влагоотпорно и невидливо. Полиуретанскиот лепак

PUR технологија која овозможува отпорност2018-10-25T07:28:28+00:00