Home/Детска/Оков детска соба

Kреативни идеи за уредување на детска соба

Како изгледала вашата соба кога сте биле дете? Претпоставуваме дека не се баш како овие шарени, креативни и несомнено кул

Kреативни идеи за уредување на детска соба2023-12-22T10:00:12+00:00

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно!

TARGET J12 е нова спојница за поврзување на мебел од Italiana Ferramenta со висок капацитет за прицврстување, погодни за

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно!2024-02-20T14:23:36+00:00

Шарки за компакт плочи Expando T

Компакт плочи - тренд кој импресионира! Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи

Шарки за компакт плочи Expando T2021-05-10T10:31:21+00:00

Учење од дома – предизвик со кој се соочуваме

Да се задржи вниманието на детето и мотивацијата за учење, ќе биде најголем предизвик за родителите во периодот кој

Учење од дома – предизвик со кој се соочуваме2020-08-19T08:49:33+00:00

Убавината на детските рачките е во деталите

      Nesu е Шпанска фирма чија цел е секоја рачка да биде уникатна и практична изработена по

Убавината на детските рачките е во деталите2024-02-21T12:33:02+00:00

Шест креативни идеи за детска соба

Детската соба пред се е просторија во која децата го поминуваат најголемиот дел од своето време. Околината има големо

Шест креативни идеи за детска соба2023-08-30T09:38:10+00:00