Home/Детска

Со PUR кантирање до PURфектен изглед

Процесот во кој нерамните делови односно деловите кои се видливи после сечењето се покриваат со трака главно во ист

Со PUR кантирање до PURфектен изглед2023-09-22T13:20:09+00:00

Kреативни идеи за уредување на детска соба

Како изгледала вашата соба кога сте биле дете? Претпоставуваме дека не се баш како овие шарени, креативни и несомнено кул

Kреативни идеи за уредување на детска соба2023-09-23T12:46:26+00:00

Луксуз во срцето на Новомак – Cleaf

Кога мислам на луксуз, мислам на Cleaf.Cleaf е италијанска компанија која продуцира иновативни површини и решенија за мебел и индустријата

Луксуз во срцето на Новомак – Cleaf2023-09-28T11:48:59+00:00

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно !

TARGET J12 е нова спојница за поврзување на мебел од Italiana Ferramenta со висок капацитет за прицврстување, погодни за

Спојувањето на мебелот никогаш не било полесно !2021-09-03T10:08:18+00:00

Back to school – инспирација за работни бироа

Крајот на летниот распуст е голем предизвик за родителите и детето. Како родители потребно е да се соочиме со задачата

Back to school – инспирација за работни бироа2021-08-17T11:21:28+00:00

Шарки за компакт плочи Expando T

Компакт плочи - тренд кој импресионира! Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи

Шарки за компакт плочи Expando T2021-05-10T10:31:21+00:00

Учење од дома – предизвик со кој се соочуваме

Да се задржи вниманието на детето и мотивацијата за учење, ќе биде најголем предизвик за родителите во периодот кој

Учење од дома – предизвик со кој се соочуваме2020-08-19T08:49:33+00:00
Load More Posts