Home/Катче за мајстори

Машина за брзо, прецизно и професионално спојување на мебел Lamello Zeta P2

Машината Zeta P2 за револуционерниот "P-систем" Ви заштедува време секојдневно ! Разликувајте се од стандардот и направете го првиот

Машина за брзо, прецизно и професионално спојување на мебел Lamello Zeta P22022-08-05T07:09:35+00:00

Совршен спој за сложени проекти

Обликот на куполата на ентериерот беше посебен предизвик. Секој шестоаголник е направен по мерка за совршено да се вклопи

Совршен спој за сложени проекти2022-10-18T15:43:23+00:00

Matthew Glanfield – за предизвикот на столарите

Matthew Glanfield е технички менаџер во BLUM UK. Тој има богато искуство од различни индустри.  Како може изборот на производи

Matthew Glanfield – за предизвикот на столарите2019-05-30T12:39:02+00:00