Matthew Glanfield е технички менаџер во BLUM UK. Тој има богато искуство од различни индустри. 

Како може изборот на производи од малопродажба да им даде предност на столарите, истовремено обезбедувајќи задоволство на корисниците ?

Столарите  во наредните години ќе се соочат со се поголем број предизвици од различни насоки, затоа ние работиме напорно да ја одржиме довербата на потрошувачите. За среќа малопродажбата и натаму е најдобар начин за потрошувачот да се запознае директно со продуктот. Вредноста на ова искуство не може да се совпадне со online понудата. Затоа обезбедуваме тест возења на елементите, со цел клиентот да може да го опипа продуктот што ќе го добие. Пример за тест возење на елементите е и кујната во Новомак.


Matthew Glanfield

Како е најдобро да се издигнеш пред другите ?

Високо-квалитетна и извондредна услуга се два важни фактори кои можат да се осигураат со внимателен избор на производи. Идеално е потрошувачот да биде запознаен со продуктот во изложбен салон кој е  проследен со позитивни искуства за квалитет. Олеснувањето на изборот на клиентот е непроценливо.


Брзата и правилна инсталација е во корист како на столарот така и на потрошувачот. Затоа од Blum се обезбедени најразновидни професионални подршки преку апликации и видеа. Покрај тоа можете да се обратите кај обучените лица во Новомак.


Шаблоните и готовите пресметки се од голема корист, помагаат да се крене угледот на едно повисоко ниво. Тие заштедуваат време, а сепак Ви обезбедуваат квалитетна услуга и сигурна препорака од клиентот.


Matthew Glanfield

Квалитетот на производот е тој што спречува во брзо време да бидете повикани од клиентот за ревизија, а доживотната гаранција на BLUM спречува да дојде до таа ситуација. 

Затоа, кога го бирате продуктот со кој ќе работите изберете паметно.