Несомнено темниот мебел зрачи со елеганција. Затоа Новомак ги носи ONYX BLACK – Blum кои дискретно го пополнуваат мебелот и ја комплетираат визуелноста. Притоа со оваа стандардна шарка 110о немате потреба да купувате никакви додатоци затоа што истата е комбинирана со CLIP TOP и BLUMOTION механизми.