Nesu е Шпанска фирма чија цел е секоја рачка да биде уникатна и практична изработена по стандардите на Европската Унија. Оваа фирма исто така може да се пофали со PEFC-Сертификат што гарантира дека секоја од рачките се изработени од строго контролирани ресурси на дрво. 

 

 

 

 

Тимот на Новомак препознавајќи ја потребата од авангардно искажување на стилот во просторот одлучи да ги донесе Несу рачките поблиску до Вас.

 

 

 

 

Со употреба на Nesu рачките се разигрува целиот простор. Буквално Ви е овозможено да го искажете својот стил на едно големо платно.

 

 

 

 

Покрај детските рачки Новомак ги носи и стоперите за врати. Тие спречуваат оштетување на вратите и ѕидовите.