Доколку сеуште не сте се одлучиле која ќе биде примарна боја на декорација во Вашиот простор разлислете за living coral. Бојата за оваа година. 

Pantone  ја извои праска бојата како боја која ќе ја означи 2019та. После минатогодишната зелена, годинава се освежуваме со понежна боја. Штркот ја најде бојата 🙂

Според познатите дизајнери токму оваа боја најдобро ќе се вклопи како примарна боја во Новогодишните украси. Интернетот сеуште не е поплавен со слики со корални декори, па побрзајте да бидете меѓу првите кои ќе го искористат овој тренд.