Со новата апликација на Egger ќе бидете во тек со сите новости, сите декори, и нивната достапност.

Новите уни декори, уште пореалистичните дрво структури и декорите кои се реплика на природните материјали Ви отвораат можност за тактилни доживувања на Вашите проекти, како никогаш до сега.

За подобро запознавање на колекцијата и полесна визуелизација, како на декорите, така и на проектите Egger ја пласираше новата апликација која е достапна како за Android така и за iOS корисници.

Клучни функции што ги нуди оваа апликација се:

  1. Скенирање на декорот.
  2. Приказ на декорот во 2D и 3D
  3.  Превземање на сликите на декорите
  4. Може да се користи и без интернет
  5. Напредно пребарување
  6. Препорака на декори за комбинации
  7. Опција за креирање моја колекција
  8. Податоци за достапност на декорот

Оваа колекција ви е достапна во Новомак. 

Превземи апликација од PLAY STORE

Превземи апликација од APP STORE