Home/2019/March

Искористете го максимално просторот во кујната

Доколку редовно приготвувате храна тогаш несомнено Ви е потребен поголем складишен простор за кујнските додатоци и се она што Ви

Искористете го максимално просторот во кујната2019-03-27T09:21:32+00:00

LIBRA H1 – искористете ги ѕидовите

Libra е семејство на држачи за висечки елементи, замислен да ги задоволи сите потреби на купувачот. Држачите Либра се поставуваат

LIBRA H1 – искористете ги ѕидовите2019-04-16T14:57:17+00:00

Отворени полици – отворен простор

Triade e семејство на скриени носачи за самостоечки полици.Системот овозможува три независни подесувања: вертикално - за перфектно висинско порамнување на

Отворени полици – отворен простор2019-04-03T07:43:00+00:00

5 брзи прашања со Златко Лазаревски и Марта Илиевска

1. Накратко за вас? Проектантското биро Формика Плус постои веќе 10 години, но како партнери во создавањето архитектура сме заедно

5 брзи прашања со Златко Лазаревски и Марта Илиевска2019-03-15T15:55:35+00:00

Мебел изработен со компакт плочи

  Компакт плочите се произведуваат со поврзување на влакнесто јадро со декор фолија импрегнирана со меламинска смола, при висока

Мебел изработен со компакт плочи2024-02-20T12:41:32+00:00

Полици – аксесоари на просторот

Triade e семејство на скриени носачи за самостоечки полици. Системот овозможува три независни подесувања: вертикално - за перфектно висинско порамнување

Полици – аксесоари на просторот2019-03-04T07:44:09+00:00