Почетна2020-05-18T12:39:47+00:00

Шарки за компакт плочи Expando T

Компакт плочи - тренд кој импресионира! Минималистичкиот дизајн отвора простор за инспирација. Мебелот со фронтови изработени од комапкт плочи е тренд кој импресионира и креира елегантен визуелен впечаток.

Додатоци за организација во кујна – дел 2

Искористете го простор со ефективни решенија за складирање и вклопување во Вашата кујна. Како основен елемент е титаниумскиот профил, кој се прицврстува на ѕидот помеѓу горните и долните елементи,

Инспирација од модерниот живот – механизми за висечки елементи

Фамилијата Aventos-и нуди практично и модерно решение за сите висечки елементи. По долги години истражување Blum одговара на потребите на модерниот живот и модерната кујна. Воедно, соодветниот Aventos

Додатоци за организација во кујна

Перфектната организација во кујната никогаш не била полесна. Овие модерни додатоци Ви нудат ефективно и модерно решение за складирање на чашите, шишињата и зачините. Изработени се од висококвалитетен

Сега е лесно да ги победиме бактериите и вирусите !

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ?Истражувањата покажале дека елементот со корпа за отпадоци го отвораме најмалку 35 пати во денот. Во време на пандемија и корона вирус од клучно значење за нашето

Како да го одберете садоперот ?

Изборот на садоперот е една од најважните работи кога ја планирате Вашата нова кујна. Истражувањата покажуваат дека 60% од нашето време го поминуваме во кујната. Затоа Ви нудиме помош

Модерни и минималистички дрвени ногарки

Модерни и минималистички дрвени ногарки за изработка на комоди, трпезариски и клуб маси. Природните материјали на дрво даваат топлина во секој ентериер и одлично се вклопуваат во скандинавскиот