Инспирација2023-10-13T09:45:42+00:00

Водич за купување кујнски батерии

Кујната е просторија во коja го поминуваме најголемиот дел од времето, поради оваа причина кога избираме нова кујна или ја реновираме постоечката, мора да се доведеме до рамнотежа

Префинет италијански дизајн – кујнски батерии Nobili

Би сакале да Ве известиме дека нашата палета на кујнски батерии се збогатува со реномираниот италијански бренд Nobili, бренд којшто нуди врвна технологија, италијански дизајн и пред се

Летно освежување во вашиот дом

Декорите на оплеменетите иверки значително влијааат врз атмосферата во целиот дом. Но кога ќе го започнете процесот на избирање на дизајн, најголемиот фокус најчесто се става на стилот и

Природата како извор на инспирација, разговор со Adam Laws

Најголемиот саем за оков за мебел Interzum 2023 секогаш носи многу нови возбудливи промени, многу новитети и креативни идеи.Новомак секогаш ги прати светските трендови во индустријата на мебелот и

Допир на елеганција и луксуз на вашиот мебел – Hans Jakobsen

https://vimeo.com/477568706 Најголемиот саем за оков за мебел Interzum 2023 секогаш носи многу нови возбудливи промени, многу новитети и креативни идеи.Новомак секогаш ги прати светските трендови во индустријата на мебелот

Reginox садопери – круна на твојата кујна

Reginox се наоѓа во Ријсен во источниот дел на Холандија. Таму се развиваат и произведуваат сите нивни садопери. Со ултрамодерни машини, произведуваат повеќе од 150 различни садопери за

Луксуз во срцето на Новомак – Cleaf

Кога мислам на луксуз, мислам на Cleaf.Cleaf е италијанска компанија која продуцира иновативни површини и решенија за мебел и индустријата за ентериери. Оплементи иверки, ламинати и кант траки ексклузивно

3 стилови кои треба да ги знаете за ентериерот во домот

Стилот на уредување на вашиот дом претставува огледало на вашиот карактер, стил на живот и визија. Домот е местото каде секојдневно со нашите сакани ги делиме најискрените емоции

Vintage style еден од најпопуларните стилови во моментов

Бренд на кој може да верувате! Decospan е синоним за уникатен и супериорен квалитетен производ. Затоа, треба да ја препуштите вашата доверба на овој бренд, бидејќи Decospan настојува

Организатор за фиоки Pantry Box

https://www.youtube.com/watch?v=elhZZyTEKOQ&t=6s&ab_channel=hailoeinbautechnik Иновативен организатор за фиоки кои овозможува хигиенско складирање и зачувување на свежината на лебот, овошјето и зеленчукот. Спречува ширење на мирзби и лесен е за чистење. Организаторот Pantry

Елегантен амортизер за висечки елементи

Благодарение на својот компактен и минималистички дизајн, амортизерот K12 нуди нов концепт на елеганција во сите детали. Гасниот амротизер за отворање нагоре на фронтови и вратички е достапен во

Лесен начин за монтажа на фронтови од компакт плочи

https://inspiracija.mk/wp-content/uploads/2022/11/landingpage.mp4 Иновативен и едноставен   Најдобриот начин за монтажа на компакт плочи и тенки фронтови е EXPANDO T од BLUM. Тој има челични делови во типлата којашто со поставувањето